събота, 15 април 2017 г.

Johnny Manziel má, ťažký dávku úzkosti 'po benching podľa zhnedne

Jeden deň po Browns quarterback Johnny Manziel bol degradovaný zo spúšťača na tretiu reťazec, Cleveland je tréner Mike Pettine charakterizoval dôvod tohto presunu ako porušenie "dôvery".

"Povedali sme mu včera, to nie je slepá ulička. Jedná sa o prekážku, "povedal Pettine v stredu. "Jedná sa o prekážku, takže časť úspechu v atletike sa zaoberá protivenstvá a to bude príkladom toho." Johnny Manziel stráca Browns 'štartové miesto v brázde klube videa Čítajte viac

V pondelok, TMZ zverejnila video Manziel s fľašou šampanského v ruke posledný víkend v Clevelande bye týždeň, šesť dní po tom, čo bol menovaný štartér.Predtým Manziel opustil tím, Pe ttine povedal na 22-ročný quarterback, že by potrebné, aby konali zodpovedne.

"Som sklamaný, ale nie je pripravený sa vzdať," povedal.


"Toto je ťažký dávka protivenstvá. Uvidíme, Bet365-Čítajte viac ako to zvláda. "

Manziel vstúpila rehabilitačné začiatkom tohto roka na neurčitú problému a bol tiež zastavil políciou po dohadovať so svojou priateľkou minulý mesiac.

Pettine , ktorý povedal, že Browns nepovažoval rezanie víťaza 2012 Heisman Trophy, povedal, že urobil pohyb po konzultácii s majiteľom tímu Jimmy Haslam a generálny manažér Ray Farmer.

"postavenie quarterback je vždy bude konať na vyššej úrovni, než akékoľvek iné pozíciu v tíme.To je realita, "povedal Pettine. "Nie je to len o talente. Nie je to len o tom, čo robiť v tejto oblasti. Ak chcete byť úspešný na pozície vyžaduje veľké pochopenie toho, čo sa podieľajú na non-fyzikálne aspekty, vedenie, dôvere, zodpovednosti, zodpovednosti, pracovitosti. Musíte vziať mentalitu, že nikto sa chystá outwork.

"Je treba si uvedomiť, keď budete hrať pozíciu na tejto úrovni. A keď budete mať jedinečnú príležitosť pred vami, je to dôležité, aby ste preukázať, že môžete zvládnuť zodpovednosť, ktorá prichádza s ním. "

Bet365-Ďalšie informácie

Няма коментари:

Публикуване на коментар