четвъртък, 20 юли 2017 г.

Pokazený štart. Ruská tlač nechápe remízu CSKA so Spartou

"CSKA v prvom stretnutí so Spartou vyzeral v útoku rovnako skvele ako v obrane zle," napísal Sovietskij sport. Sport-Express označil zápas za "pokazený štart", po ktorom je vôbec otázne, či CSKA cez Spartu prejde.

Sovietskij sport odhadol, že predchádzajúce zápasy CSKA s ruskými súpermi, ktorým sily stačili len na prvý polčas, uspali bdelosť armádneho klubu. Odvážna útočná hra súpera pravdepodobne prekvapila tím Leonida Sluckého, ktorý sa rozhodol hrať rovnako a prepočítal sa. Alebo, v horšom prípade, súčasná armádne obrana nestačí ani na Spartu.

Problém je podľa komentátora zložitejšie: všetky obranné mechanizmy zlyhali, opora Wernbloom bol len bet365 mobil svojím tie� �om, a tak "Česi špacírovali stredom ihriska ako papaláši po moskovských uliciach ".Krajné obrancovia CSKA Fernandes a Nababkin boli tiež naladení útočne, a tak sa nestíhali vracať, zatiaľ čo Česi útočili hlavne po krídlach. Stred obrany Sluckij zveril tandemu Berezuckij - Ignaševič, avšak ukázalo sa, že si obaja hráči nerozumejú. Na jedno stretnutie bolo podľa denníka v hre CSKA príliš veľa "podivností".

"Sluckij ako skvelý analytik odpovede už pozná. Možno si byť istý, že v odvete chaos v obrane neuvidíme. Ale tu vzniká dilema: keď už vieme, čoho je Sparta schopná, musíme posilniť obranu - avšak na druhej strane je nevyhnutné útočiť, pretože inak do ďalšieho kola postúpia Česi vďaka bet 365 gólom na súperovom ihrisku, "napísal Sovietskij sport.Na záver dodal, že situácia CSKA je obtiažna, možno sa z nej však dostať.

"CSKA si silne skomplikovala úloha postúpiť do ďalšieho kola Ligy majstrov," konštatoval Sport-Express. "Sparta samozrejme nepatrí medzi futbalovej trpaslíkmi. Je to klub s históriou, tradíciami, tituly. Na prelome storočí pravidelne hrala v Lige majstrov (…), napriek tomu však dnešná Sparta nie je dvojča tej, ktorú viedol štvrťfinalistami z majstrovstiev sveta 1990 Ivan Hašek, "podotkol denník a pripomenul, že na rebríčku UEFA je pražský klub v deviatej desiatke, zatiaľ čo CSKA na 41. priečke.

"Nejde len o rebríčky. Súčasná Sparta prehráva s CSKA vo všetkých, papierových 'ukazovateľoch, "poznamenal s tým, že súhrnná cena pražských hráčov je päťkrát menšia ako u armádneho klubu.O hráčoch úrovne Eremenko či Tosic "môžu Česi len snívať a svoje Nedvědovcami už dávno nemajú". V takejto situácii však Sparta kráča po jedinej správnej ceste disciplíny, organizácie a neústupnosti - a "berie si svoje na účet súpera, ktorý si myslí, že ju vybaví ľavou zadnou".

Hráčom CSKA to každopádne nevyšlo: Dali gól, poľavili a vzápätí inkasovali, a to dvakrát, v každom polčase. Vyzeralo to, že Sluckého tím postihol syndróm bet365 stavky akademikov s paličku, usúdil Sport-Express, ale dodal, že aspoň stretnutie vyzeralo zábavne, aj keď zábavu si CSKA mohol v predkolách odpustiť a prísť bet365 bonus s ňou až na jeseň, proti Barcelone či Chelsea.


bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар