сряда, 13 септември 2017 г.

Tudom, hogy elérhetik a csúcsot, mondja Colomi Dakar előtt

Egy új csapattársával, de ugyanazokkal a célokkal, mint a múltban, a Tatra Martin Kolomý teherautó pilótája egy hétig áll a Dakar rallye előtt. Az ötödik ember 2013-ban szeretne küzdeni a Bedouin-szoborért, amely a híres versenyen minden kategóriában a legjobbat kapja. De rájön, hogy szerencsére van szüksége a sikerhez, és el kell kerülnie a technikai problémákat is. A játékot egy évvel ezelőtt eldobtad.

"Van ambíciód és bet365 mobil sportfogadás eredményed, de ez sok szerencsét. Nem kétnapos kérdés az, mint rövid távú versenyek az év során. A Dakar tele van tizenkét nappal, és mindannyian igyekszünk a legjobb eredményeket elérni. Tudom, hogy közeledhetnek a csúcshoz és megpróbálnak vele m enni.Amint kiderül, egyikünk sem tudja, "mondta Kolomý. "Határozottan szeretném hozni a beduinot. De ez nehéz "- mondta a Buggyra Racing pilóta. A 36 éves versenyző szerint az első sorban eltalálható versenyzők száma minden évben növekszik. - Tavaly azt mondtuk, hogy tíz, most tizenöt éves volt. Az autók javulnak, és a versenystílus segít. Ez inkább a WRC-hez hasonló "- mondta Kolomý. A csapattársa Aleš Loprais lesz. "Mindketten a Top 10-ben vagy még jobban ragaszkodnunk kell a Top 5-ben, és talán a pódiumon lépéseket kell tennie. Tapasztaltunk és azt hiszem el fogjuk nyerni "- mondja Bruntal. Kolomý egy új különleges Tatra Phoenix-ot épít a 39. évfordulója alkalmából.Eredetileg nem izgatott volt a teherautó korábbi modelljének elhagyásával, de végül a bet365 kifizetés kifinomult autóban. - Másképp csinálja, bár még mindig Tátra. Koncepcionálisan ez egy kicsit más . Például nagyobb kabinunk van.


Ez határozott lépés a helyes irányba. De milyen mértékben kellene most megtenni, vagy néhány kis versenyen megy, beszélünk Dakarról. Remélem, hogy nem lesz gyermekbetegségünk, és működni fog "- mondta Kolomý. A szervezők egy kihívást jelentő pályát készítettek a verseny résztvevői számára, amelyek a magas hegyek legalább felét fogják vezetni. Hat fokozatban 3 500 méter feletti magasságban mozognak. - Nem sokat csinálok. Veszem, hogy Dakarba utazzunk.A hegyek már a múltban voltak, most már kicsit többek lesznek - mondta Kolomý pragmatikusan. Mint sok más lovas, az úgynevezett oxigén sátorban előkészítette a nem szokványos körülményeket. "Nagyszerű segítség. Még a bet365 internetes sportfogadás gyor sabb regeneráció szempontjából is - mondta Kolomy, bet365 online fogadóirodák bet365 sportfogadás bónuszok aki a képzés miatt elvesztette súlyát. "Vannak ingadozások, de nem extrém. A 2011-es baleset nagy részét elvesztettem - emlékeztette a hat évvel ezelőtti súlyos ütközést

Няма коментари:

Публикуване на коментар