понеделник, 17 април 2017 г.

Ani náhodou, že americká Pharoah přebíjí americkou královnu, Serena Williams

A přesto existují lidé, kteří skálopevně věří letošního Kentucky Derby vítěz, americký faraóna, je víc si zaslouží sportovcem, přestože není osobou. WTF, lidé. Dokonce muset poctít to s odpovědí vrávorá mysl. Williams vyhrál 26 z jejích 27 Grand Slam utkání letošního roku; Americký Pharaoh může vyhráli Triple Crown, ale měl jen pruh osm výher než ztráty Travers Stakes v Saratoga Springs.

Williams tvrdě pracuje ve světě, naskládaných proti ní.Tenisový svět byl méně než přivítat na její přítomnost: úředníci poukázali na ní a její sestrou Venus, jako „Williams bratři"; tam byl konstantní trvání, že ona musí používat drogy zvyš ující výkonnost navzdory čisté testů, a více z nich, než téměř všichni jejích konkurentů; a kritika její postavě v lewdly sexuálním způsobem byla nekonečná. Papír ze záznamu dokonce vydával nesourodý esej, ve kterém by mohly konkurenty Williamsovy porovnávat pouze jejich těla k ní; rozhodně nemohli srovnat záznamy.Serena Williams není jen sportovec - ona ukazuje černé dívky jejich těla jsou perfektní | Victoria Brown Více

A veřejnost, která se snaží respektovat atletky z hlediska jejich schopnosti často vypadá jako naprosto zmatený schopností Williamse ovládnout, ale stále měl málo k žádné volby, ale věnovat pozornost jejímu úspěchu a úspěchy.


Ve věku 34 let, Serena má 69 celkem kariéry tituly, získal více než 85% jejích celkových zápasů a získal celkem $ 74 metrů v prize money v průběhu své kariéry.

Je to číslo jedna. Každá žena, která pracuje tak tvrdě, jak to udělá, vzpírat kritiku jak rasistické a sexistické povahy, by měly být.

Ale kritika byla drsná na her.Serena Williams přesahuje sport.Máme štěstí, že žije ve svém čase Více

V kuse o hraní na turnaji, kde ona a její rodina se domlouval by nelítostném davu, který ji a Venuše, kterým se zápas ve prospěch Serenině obviněné a vypískali a údajně hodil rasové nadávky, Williams napsal: „Když jsem byl vypískán v Indian Wells - podle toho, co se zdálo Bet365-Získej bonus právě teď jako celý svět - můj hlas bezesporu stal skutečností. Nechápala jsem, co se děje v tomto okamžiku. Ale ještě horší, neměl jsem chuť i vyhrát."

V rozhovoru s Associated Press o výtržníka, který se odrazil od jejího utkání na Sony Open, Williams vypráví:„Ten chlap řekl: ‚hit net jako každý černocha bych!'byl jsem šokován.…Nemohl jsem tomu uvěřit. Musel jsem to udělat dvojité vzít.Myslím, že jsem trefil dvojí chybu v tomto bodě."

V článku, který může velmi dobře žít v hanbě, sportovní novinář Jason Whitlock naříkal, jak Williams může být stejně sexy jako Beyoncé, ale„Místo toho, Serena je pravděpodobně tlačí 175 liber, obsah hraje tvrdě pouze ve velkých turnajích, šťastný být fotografován na rande s profesionálními sportovci a hrdí na to sloužit jako vzor pro ženy s nadrozměrných tlumkové."

Vzhledem k tomu, že to, co matters.There mnoho věcí, které bych se zeptat, Serena Williams, a nikdo z nich se týkají Maria Šarapovová | Sarah Day Více

Kromě svých úspěchů a navzdory druhu rasistické a sexistické kritice, že sázky na Bet365 by mohl někoho vést k ní vrátit na lidstvo, závazek Williamse k jejímu globální komunity je impozantní.Ona financoval vznik škol v Keni, ve snaze bojovat proti cyklickému chudoby, která pochází z dívek nedokončí školu a sňatku v době puberty dorazí. Dokonce uspořádala charitativní závod - přestože nedokončil běh sama - „jednotlivci a komunity ovlivněny nesmyslného násilí a podpory rovného přístupu ke vzdělání" vytvořené k penězům vzestupu pro Serena Williams fondu, který pomáhá Williams rovněž zvýšila šest čísel pro iniciativy Equal justice a dokonce sloužil jako host redaktor časopisu Wired z října 2015 vydání, která se věnuje diskusi o rovnosti.

Zaslouží si mnohem víc než ona vydělává, a my jsme jí dát tolik méně, než bychom měli.Je to hrdina, který potřebujeme, a hrdina, který si zasloužíme, to vše zárov eň.

Bet365-Registrace zdarma

Няма коментари:

Публикуване на коментар