вторник, 11 април 2017 г.

Anglicko Svetový pohár nádeje sa pripravil na poslednú chvíľu čaty oznámenia

Občas sa tak moc napätie, hnev a neistota víril okolo vyhlásením Anglicka svetového pohára komando. Deň selectorial zúčtovania nakoniec svitania vo štvrtok, ale tréneri a hráči jasne boli otrasení zlú warm-up výkon sobotňajšej proti Francúzsku v Paríži.

dopredu tréner Graham Rowntree, potvrdil Stade de France Rozprava nebol vzdialene pekná a vyvolal nové otázky o ideálne zloženie 31-man tímu.Ten, kto je zvolený bol varovaný aspekty francúzskej porážky boli neprijateľné a že treba výrazné zlepšenie v prípade, že hostiteľská krajina je namontovať vážne challenge.England vinným z konzervativizmu ak Slade alebo Cipriani nie je Svetového pohára družstvo | Robert Kitson Viac

Za normálnych okolností v posledných dňoch pred policajného hlásenia Svetového pohára sú pomerne jednoduchá záležitosť bodkovanie strategické "ja" a prejazd kondíciu súvisiace "t je" ale Rowntree pripustil Sobotňajšie akcie bol náraz do systému každého. "Chlapci sú naštvaní, nie sú nám musieť tresnúť po hlave," povedal. "Viac než čokoľvek iné, že sú hnevá sa sebou. Nechali sa dole.Veľa chýb bolo z našej vlastnej výroby, ako je napríklad pripustil sankcie na zrútenie. Nemôžete robiť tie veci v modernej hry. Bol to otras, ale som rád, že sa to teraz stalo. Je to o tom, čo sme sa ďalej. "

linka-von, často o rozlohe anglickej sily, bol tiež osobitnú pozornosť během,velmi přísné'týmu pitvou. "Musíme dať to v poriadku," povedal Rowntree. "Linka-von nepracuje tak, ako tomu bolo predtým. "Bol to veľmi produktívny zdroj držanie pre nás, ale je to trochu potkol.Nie som spokojný s tým, čo sme urobili za posledných pár hier, a je to moja práca, aby riešenie týchto technických problémov, bez toho aby sa hystericky o celej veci. "

Mohlo by aj tak bolo implikácia u niektorých jedincov s Harlequins 'Nick Easter montáž obzvlášť silný neskoro ponuku na miesto v 31.Northampton a Lions prop Alex Corbisiero tiež obnovila tréning a prudko sporné "15 na 15" session za zatvorenými dverami na mokrej Bagshot onTuesday bol tiež významný jeden pre Dave Attwood, George Kruis, Henry Slade, Sam Burgess a Luther Burrell.


k dispozícii je dokonale platný argument, že Stuart Lancaster mal radené zrno od pliev teraz ale celý rad faktorov, ktoré komplikujú konečné rokovania. "Existuje niekoľko náročných rozhodnutí, ktoré majú byť vykonané, to je dô vod, prečo sme sa ponechať na poslednú chvíľu," povedal Rowntree. "Chlapci si zaslúžia každú príležitosť, aby nám ukázal, čo sa dá robiť v tréningu aj v hrách. To je dôvod, prečo sme sa ponechať na poslednú chvíľu. My im to dlhujeme.K dispozícii sú len niektoré pozície, ktoré sú konkurencieschopnejšie, než sme si mysleli. "

Veľa bude záležať na tom, či Ben Morgan je dostatočne kompatibilný fit, mať hral len 40 minút od januára výhodné. Ak tomu tak nie je, Easter ponúka atraktívny všestrannosť z lavičky, môže slot do druhého radu a zapôsobil na riadenie v poslednom štvrťroku v Paríži.

"Myslel som, že vplyvný vplyv mimo lavičku," Rowntree povedal. "Zadný rad je už konkurencieschopné, ale on sa rozsvieti a hrá takhle. Musíš pochopiť Ben nehral veľkú ragby v posledných ôsmich mesiacoch. Nick hrať ako on robí konkurencia ešte ostrejšie.To, čo môže priniesť na bicykel 23 príde do neho . "

Attwood je navyše bulk by byť tiež scrummaging bonus, ale on, Geoff Parling a Kruis súťaží o nanajvýš dvoch miestach. "Ak sa pozriete okolo zvyšku tejto druhej skupiny riadkov nie sú držať hmyz…sú všetci veľkí, silní muži," povedal Rowntree. "Dave nám dal nejaké veci k premýšľaniu v sobotu večer, ale máme niektoré z týchto rozhodnutí prijať."

Jedno meno určite chýba 31 bude pozastavená Dylan Hartley, napriek svojim skúsenostiam linka-von odbornosť a skutočnosť, Rowntree nebude váhať k vyvolaniu Northampton šlapka by strike zranenia. "Je ľahké sa vrátiť k tomu.Ale celý scenár Dylan je hotovo, "povedal Rowntree. "On nie je s nami. Všetko, čo môžem urobiť, je dať všetok svoj čas a úsilie do zdrojov máme. V priebehu niekoľkých posledných rokov sme nemali najhoršie balík na svete. Nebudem tu a panika sedieť. "

Možnosť pohotovostný úlohu tiež čaká Calum Clark, Billy Twelvetrees a Lu ke Cowan-Dickie ako celá čata rovnátka sami pre finálnu verziu. "Vedia, kde sedí v hierarchii a vedia, čo ťažké rozhodnutia musíme robiť," povedal Rowntree. "Budeme hovoriť s chalanmi vhodne vo štvrtok, tvárou v tvár. Nebudú poznať konečný výber čaty až do tej doby, čo je, ako má byť. "

Betclic-Získaj bonus práve teraz Betclic online bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар