неделя, 23 юли 2017 г.

Vypenil sme, netajil Frýdek. Rozhodcu vraj nechápal ani domáci brankár

"Stál som pri brankára, Bořek Dočkal kopol roh. Gólman do mňa strčil, ja som urobil dva kroky dopredu, Keny (FATA) to predĺžil a Lafite dal gól, "popisoval kľúčový moment stredopoliar Ladislav Krejčí. "Potom ubehlo päť sekúnd a rozhodca pískle."

Ale čo vlastne? Ofsajd? Faul? Vysvetlenie sa vraj Sparta nedočkali.

"Nepovedal nič. Pískle, tak sme sa ho pýtali. A on nič, "rozhadzoval Krejčí bezmocne rukami. "Tak, ako ste to videli vy, sme to videli aj my na ihrisku. Neviem, čo viac k tomu povedať. Ja som tam proste žiadny faul nevidel, rozhodca asi áno. "

hosťujúcim hráči i celú lavičkou v tú chvíľu lomcovali zlosť. "Vypenil sme asi všetci.Mysleli sme si a stále si myslíme, že to bol regulárny gól, "netajil Martin Frýdek, v Tripolise pravý obran ca. "U gólmana nikto nebol. Nechcem plakať, ale asi sa to nemá stávať. "

Záložník Bořek Dočkal zúril tak, že mu rozhodca ešte po záverečnom hvizde ukázal žltú kartu. Po zápase sa mu hovoriť nechcelo. "Nehnevajte sa, dnes nie," odmietol slušne žiadosť o rozhovor. Naštvanie pretrvávalo.

"Bol problém po zápase udržať nervy. Ale čo si pomôžete? Môžete dostať červenú kartu, oslabíte tím, "vedel Krejčí. "Niečo sme rozhodcovi povedali, ale to bolo všetko, čo sa dalo robiť.Naspäť to už zobrať nešlo. "

Brankár domácich Tomáš Košický po zápase Sparťanom sám priznal, že netuší, čo sa rozhodcovi nezdalo. "Bol u nás v kabíne a krútil hlavou. Hovoril, že nevie, čo tam pán rozhodca pískal, "prezradil stopér Mario Holek. "Povedal, že u neho ani nikto nestál a rozhodne ho nikto nefauloval," pridal Krejčí.

Nevykázaná bránka hostí rozzúrila, rovnako ako veľa sporný ofsa jd odmávaný pri ďalšej trefe Lafata v prvom polčase. Ale zároveň vedeli, že zápas mohli výkonnostne zvládnuť lepšie. "Nechcel by som to hádzať len na neuznaný gól.Neberiem to ako nejaké sprisahanie, "hovoril Frýdek, jeden z najlepších hráčov na ihrisku. "Chceli sme vyhrať a šancí sme na to mali dosť," uznal Krejčí.


Няма коментари:

Публикуване на коментар