четвъртък, 13 април 2017 г.

Fanúšikovia AFL žijú, aby videli špeciálnych hráčov ako Nat Fyfe

Keď Geelong je Bernie Smith stal prvým zadné vrecko vyhrať cenu v roku 1951, niekoľko tlačových ľudí preventívne vznášal v predzáhradiek He a štyroch ďalších uchádzačov, ich žiaroviek kamery v pohotovosti. Richmond Roy Wright vyhral budúci rok, ale nebol v skutočnosti prevziať svoju medailu až do budúceho februára.Trojnásobný víťaz Bob Skilton zistil, že si vzal z jeho prvej, keď potom, čo sa vrátil vlakom z noci školských tried pre svoje inštalatérske učenie, videl hmotnosť automobilov a ľudí mimo jeho Port Melbourne domova.

v čase, keď Fyfe skončili svoj skromný, prostý hovoriaci a skutočne zábavný akceptačný reč včera v noci, s hostiteľskou Bruce McAvaney a dobrý obchod verejnosti futbalovej milujúci zníženú k úplnému podlízavo, mali by ste predpokladať, že niektoré staré stagers mal tiež vidieť niečo z minulosti v ne-ozdôbky krajiny spôsobom víťaza.V mimosezóne Fyfe zvyčajne vracia do rodinnej farme v Lake Grace a MUCK v pre rodiny dobytok dopravné podniky, hoci jeho boľavé telo mu mohla získať odklad tohto roka.

Ak sa moc o Fremantle záložník je nepochybne 21. storočia, aj on sa zdá byť montážne víťaza v základoch back-to-ligy "rok ventilátora". Neporiadok vlasov je čisto 70.


rocker, jeho veľkolepé vysoké známky ako vystrihnutá z elektrizujúca 80. VHS a jeho nebojácny, nadprirodzený talent pre nájdenie loptičku marker cností, ktoré sú spoločným menovateľom cez všetky futbalovej histórie. Fanúšikovia dožiť hráč ov ako špeciálny ako Fyfe objavia.

A neúnavne fyzický hráč, mal tiež trochu šťastia na ceste príliš.Objavili sa správy pre nabíjanie do Severnej Melbourne Ben Jacobs v kole 21, ďalšie za podrazenie Bulldog Koby Stevensa a tiež bezelstný zrážku s Hawk Taylor Duryea, ktorý čerpal pokutu. Fyfe vždy lietanie z jedného konca k druhému, ale je často pohybuje na tenkom ľade. Facebook Twitter Pinterest Fyfe príde na 2015 Brownlow medaily ceremoniáli v Crown Palladium s pomocou palice. Fotografie: Quinn Rooney / Getty Images

Smoliar bol runner-up Matt Priddis, ktorý stanovuje nemožne vysoké štandardy, ktoré pomohli West Coast z neznáma do premiérskej funkcie nakláňania tohto roku a dokončené tri zmietaný hlasov.Iba trikrát zlyhal v hre 25 zbierok.

Potom bol tréner Ross Lyon plný obdivu pre svojho mladého stredopoliaru. "Nielen, že je skvelým hráčom," povedal Lyon. "Je to skvelý človek, je hlbokým mysliteľo m a zvažuje ho a berie ho okolo seba spolu s ním." Kedysi tento týždeň nikto v Austrálii nemohol rozmýšľať s Lyonovým myslením.Rovnako ako šikovný boli bookmakeri, ktorí si už vyplatené na stávok Fyfe po kole 8.

Fyfe triumf bol večer prvenstvo. Stal sa Fremantle Dockers 'inauguračnej víťaz; bol s najväčšou pravdepodobnosťou prvou obľúbenú prejsť po červenom koberci s podporou trstiny a vzal medailu ako sociálne médiá hodoval na definitívny riskantné "únik" - ku AFL internetový obchod reklamného spruiking kus Brownlow memorabílií na počesť Hawk Sam Mitchell. Fyfe bol neskôr u otráv poukázať na to, že by bol radšej byť Mitchella mieste nadchádzajúcom víkende, než prijímať individuálne ocenenie.

netradičný vstup Fyfe jedinou slúžil vyzdvihnúť fyzické mýto jeho spaľujúce horko-sezóna kladie na jeho tele.Bol to neuveriteľný pohľad vidieť od hraničnej čiary dôvodov; bližšie k fyzickým r ozmerom stredových pol dopredu minulých generácií, než záložníci a uvedenie takéhoto momentu na jeho ráme, keď prerazí súťaží, skočí na vysoké známky a sekne od odporcov, že by vás zaujímalo, ako by nemal chýbať viac ako štyri túto hry sezónu.

Ak chcete zachovať sa hrá s zlomeninou lýtkovej cestu Fyfe urobil proti Hawthorn - viditeľne kríval, keď vtrhli do pre tvrdé lopty a potápanie za značkami ako na slipy fieldsman - je ďalším znakom zo starej školy.Pre jeho ťažkostí, že bude teraz nosiť dosku vnútri poranenú nohu.

Toto je spôsob moderného futbalu, že väčšina čísel Fyfe sa už obrátil priebehu roka, ale ten, ktorý teraz stojí out je, že ako jediná Haydn Bunton pred ním, on opýtaný ďalšiu kariéru Brownlow hlasov ako on hral ligové zápasy. Je takmer nemožné, aby ho prehlušil, keď je na piesni a že žíhaný doteraz náskok, zatiaľ čo chýba tie štyri hry pridáva ďalšie váhu na výkon. Fyfe dotazovaný maximálne v hlasov deväťkrát vnútri prvých 14 kolách.Je ťažké, aby ho rozhodcovia prehrali hneď.Fremantle hviezda Nat Fyfe podstúpiť operáciu na zlomenú nohu Prečítajte si viac

Tam bolo tiež niečo zlovestné Docker poďakovanie jeho klubu conditioning staff, ktoré mu pomohli získať silu a silu pre Taká scintilačná prvá polovica sezóny, vyhlásenie, ktoré nesie implicitnú hrozbu. Úprimne ste sa nedokázali staviť proti 25-hodinovým špičkovým podmienkam Fyfe, ktorý pretiahol Lyonovu krutú a nemodernú skupinu na podobné výšky v budúcej sezóne, Stávkové bonusy Unibet stav, ktorý sa čestne neočakával v roku 2015.Pri absencii životaschopných kľúčových hráčov pozície, on a tímový kolega David Mundy ťahal všetky ostatné spolu v ich závetrí tohto roka.

Fyfe je vyhrať bol triumf pre odvážne, radostné, brilantné a občas brutálny futba l, a bol posiaty radom transcendentný jednotlivých predstavení, nič viac, než jeho stretnutie s Crows eso Patrick Dangerfield, navrhovaný v rámci neskorej Crows tréner Phil Walsh, ktorý bol tiež neslúži v pondelok večer.

Walsh bol estét a skutočných fanúšikov futbalu a čo montáž epitaf, že hra bude slúžiť ako - najviac vzrušujúce one-on-one súboj roka. Dangerfield mal 38 majetky, osem kladkostroja a ciele.Fyfe bolo ešte lepšie, aby jeho strana vyhrala. "Zavolaj mi čudák," povedal Walsh po zápase, "ale myslím, že musíme chrániť vzhľad hry." Nič pre zvyšok roka by tak presvedčivé a povzbudivé.

Still bolí z predbežnej záverečnej straty z minulého víkendu, Fremantle fanúšikovia majú aspoň teraz mám nejaké hmatateľné odmeny z AFL sezóne av Fyfe, určite najlepší hráč súťaže je. "Ja by som žiť a umierať za Dockers a ja by som robiť niečo pre nich," povedal potom, čo prijal jeho cenu. Rovnako ako všetko, čo pochádza z jeho úst v noci to bolo ťažké neveriť.

Unibet online bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар